Læs vores kundehistorier

Vores kunder oplever et brugervenligt system, der sparer dem tid og giver overblik over deres byggesager. Læs om vores kunders oplevelse med C-WEB og få mere af vide om hvilke fordele de oplever ved at bruge C-WEB.

BJØRN SVENDSEN A/S

Nem digitalisering af arbejdsgange

Efter at have afsøgt markedet gennem lang tid faldt valget på C-WEB – det er en helt fantastisk oplevelse. Det er meget nemt at bruge, for vores folk i marken. Vi vil klart anbefale C-WEB til alle.”

LÆS MERE
C-WEB er en integreret del af hele Adserballe & Knudsen A/S. Vi oplever C-WEB som et enormt brugervenligt produkt, som samtidig giver os både brugbare statistikker og et solidt datamateriale. Det medvirker til, at vi konstant bliver bedre på vores projekter, og derfor anbefaler jeg C-WEB.
Rasmus Rømer Lausen, Produktionsdirektør, Adserballe & Knudsen A/S
Hos Carlsberg Byen bruger vi C-WEB til mange processer. Væsentligst i afleveringsøjemed, hvor vi blandt andet laver vores mangelgennemgang med beboerne. Samtidig bruges systemet på flere af vores byggerier i forbindelse med opførelsen af disse. Det har sparet os for enorme mængder tid, og sikret os, at vi har alle oplysninger samlet et sted. Yderligere er folkene bag C-Web meget lydhøre overfor de særlige behov vi har og har haft.
Peter Jarløv, Carlsberg Byen P/S
Et professionelt og målrettet værktøj med høj brugervenlighed til vores montører. C-WEB er utrolig enkelt at bruge og giver et super overblik. Det er intuitivt og let at lære at bruge C-WEB. Vi vil til enhver tid anbefale C-WEB til alle vores kolleger.
Mads Christensen, Produktionschef , Altan.dk