Boligselskabet Sjælland

C-WEB hjælper Boligselskabet Sjælland mod mere digitale og overskuelige byggeprocesser

Boligselskabet Danmark har et ønske om at blive mere digitale og få mere overskuelige processer i deres fremtidige byggeprojekter.

I foråret 2019 indgik Boligselskab Sjælland en aftale med Detaljen Denmark, som laver C-WEB. Som en del af aftalen opretter Detaljen Denmark ApS alle projekter med etageplaner, facadetegninger og kælder og tagplaner. Det betyder at Boligselskabet Sjælland benytter C-WEB på alle sine nye byggeprojekter med byggestart i aftalens løbetid.

Vi er glade for at tage et skridt mod en mere digital byggestyring, det gør vores processer mere overskuelige.

Per Bro, Byggechef

C-WEB understøtter nærværende kontakt til beboerne

Boligselskabet Danmark har fokus på en nærværende kontakt til vores beboere båret af god kommunikation og et stærkt beboerdemokrati. Boligselskabet Sjælland arbejder med C-WEB, som vil give beboerne endnu bedre kvalitet i opgaveløsningen.

Beboerne kan, ved indflytning, eller efter endt renovering, indrapportere fejl og mangler. Det gør de ved at logge ind i C-WEB platformen med deres eget personlige beboerlogin. Her kan de oprette en opgave, tage et billede af situationen, og vedhæfte det opgaven.

 

På den måde gør det indrapporteringen lettere for beboerne, og mindsker administrationsprocessen samt skaber overblik for Boligselskabet Sjælland.

Det bliver en stor hjælp for beboerne at bruge C-WEB ved indrapportering af fejl og mangler. Samtidig vil det hjælpe os med at skabe et godt overblik over opgaverne.”

Per Bro, Byggechef

C-WEB faciliterer Bolselskabet Sjællands digitaliseringsrejse

C-WEBs undervisningsteam hjælper med at facilitere denne rejse mod at blive digitaliseret. Indtil videre har C-WEB undervist et par håndfuld underentreprenører på flere nye projekter (Rønnebærparken og Æblehaven i Roskilde). C-WEB underviser i mindre hold på 5-15 medarbejdere for at skabe det bedst mulige læringsrum.

Vi oplever at vores montører giver positiv respons på brugen af systemet.”

Per Bro, Byggechef

Det er vigtigt for Boligselskabet Sjælland at følge kontrolplanerne. Derfor er C-Web et værktøj der hjælper dem til at overholde regler og deadlines.

Vi benytter C-WEB som vores digitale værktøj og ser et stort potentiale i det

Per Bro, Byggechef

Kontakt os:

Vi ved, hvor vigtigt det er at være digitale, da vi følger udviklingen i byggebranchen. Har du også en vision om at jeres virksomhed skal blive mere digital, lette jeres indrapporteringsproces og yde en bedre service for jeres beboere, så kontakt os gerne for en uforpligtende gennemgang af C-WEB forskellige muligheder.

Ring (+45) 41 10 20 41

Om Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland har 12.500 boliger på det meste af Sjælland, og er Danmarks fjerdestørste boligselskab. Boligselskabet Sjælland blev skabt i 2007 som en fusion mellem en række sjællandske boligselskaber med rødder tilbage til 1899. Boligselskabet er stadig i vækst, og i de kommende år investerer vi op mod 3 mia. kr. i ny boliger og renoveringer. Læs mere på deres hjemmeside.