Byggestyring - Med C-WEB ved du præcis, hvordan dit projekt udvikler sig. Hvilke fejl og mangler, der er udestående. Hvem der skylder, og hvem der har leveret. Kvalitetssikring App Byggestyring Aflevering & Drift C-WEB Modulopbygning Byggestyring - Med C-WEB ved du præcis, hvordan dit projekt udvikler sig. Hvilke fejl og mangler, der er udestående. Hvem der skylder, og hvem der har leveret. Portfolio Hjem Kontakt Om C-WEB Byggestyring - Med C-WEB ved du præcis, hvordan dit projekt udvikler sig. Hvilke fejl og mangler, der er udestående. Hvem der skylder, og hvem der har leveret.

C-WEB.DK - Digital Byggestyring

C-WEB.DK - Kvalitetssikring App

C-WEB.DK - Fejl & Mangler

C-WEB.DK - Digital Fejl & Mangel -gennemgang

C-WEB.DK - Digital Drift & vedligehold
C-WEB.DK - Digital Byggestyrings App
C-WEB.DK - Digital Byggestyring - KS, Aflevering & Drift C-WEB.DK - Digital Byggestyring - en del af Detaljen Denmark ApS Byggestyring - Med C-WEB ved du præcis, hvordan dit projekt udvikler sig. Hvilke fejl og mangler, der er udestående. Hvem der skylder, og hvem der har leveret. Byggestyring, Fejl & mangler, Fejl & Mangel -gennemgang, Digitale mangellister, Mangelliste, Mangellister, Drift & vedligehold, d og v, d & v, digital kvalitetssikring, kvalitetssikring, kvalitetssikringsapp, app, ks, tekniske forespørgsler, tilsyn, egenkontrol, commissioning, proceskontrol, modtagekontrol, slutkontrol, opgaver, arbejdslister, arbejdsliste distribution, digital registrering, opgavestyring, fotodokumentation, digital kvalitetssikring IOS, iPhone, Android, PC, MAC, Linux, Browser

Bevar overblikket

Vi ved, hvor vanskeligt det kan være at få dannet sig det fuldstændige overblik over sin byggesag. Det gælder både de mindre renoveringsopgaver, såvel som de store nybyggerier.

Det er afgørende, at man har en klar ide om, hvordan man når i mål – også når det bliver hektisk.

Med C-WEB ved du præcis, hvordan dit projekt udvikler sig. Hvilke fejl og mangler, der er udestående. Hvem der skylder, og hvem der har leveret.

Så ikke nok med, at du hele vejen igennem har et overblik over udviklingen. Når projektet er færdigt, har du en komplet dokumentation, der kan overdrages ved aflevering.

C-WEB.DK - Digital Byggestyring

Struktureret
Styring

Hos C-WEB har vi i mange år struktureret data for vores kunder. Vi sikrer altid en løsning, der passer til netop dine behov. Løsningerne udarbejdes udfra dine ønsker og behov, så pris og forventning altid går hånd i hånd.

C-WEB.DK - Få styr på byggestyringen

FÅ STYR PÅ DIN BYGGESTYRING

Med plot på tegning, billede og en kort tekst bliver alle opgaver nemt registrerede, udført og godkendt. C-WEB er overskueligt, så man behøver ikke en doktorgrad for at bruge det.

C-WEB.DK - App med på farten

TAG C-WEB MED PÅ FARTEN

Du kan både bruge C-WEB, når du er på farten og når du er tilbage på kontoret. Med apps til pc, mobil og tablet kan du styre, hvad der styres skal. Hvor og hvornår det passer dig.

Har du spørgsmål til brugen af systemet, udvidelses-muligheder eller bare brug for generel rådgivning indenfor digital byggestyring.

Kontakt vores dygtige konsulenter og få en helt uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Telefonnummeret er: (+45) 41 10 20 41

C-WEB.DK - Kontakt os