C-WEBs cookiepolitik

Vi benytter cookies for at forbedre kvaliteten af vores websider og serviceydelser. Herudover benyttes cookies til at tilpasse din browsing-oplevelse.
Når du får adgang til vores webside, sender vores server en cookie til den computer, smartphone, tablet-pc eller anden enhed (herefter samlet benævnt som ”enhed”), som du benytter, når du får adgang til og benytter vores webside. Denne cookie giver os mulighed for at genkende din enhed, men ikke hvem der bruger den.
I denne politik for cookies forklares:
  • Hvad er cookies?
  • Hvorfor benytter vi cookies?
  • Håndtering af dine cookieindstillinger
  • Ændr eller tilbagetræk dit samtykke

Dit samtykke gælder for følgende domæner: c-web.dk.

Hvad er cookies?

Cookies er almindeligt brugt og benyttes næsten på alle websider. De består af små dele information, som sendes til din enhed, når du besøger en webside. Cookies kan nogle gange spore information om din brug af websiden. Nogle af de cookies, vi benytter, varer kun lige så længe som websessionen og udløber derfor, når du lukker browseren (session-cookies). Andre cookies gemmes på en brugers enhed mellem browsersessionerne, hvorfor brugerens indstillinger eller handlinger på en side (eller i nogle tilfælde på tværs af flere websider) huskes (vedvarende cookies). Vedvarende cookies benyttes til en række formål, herunder til at huske en brugers indstillinger og valg, når han/hun benytter websiden, eller til at målrette reklamer.

Hvorfor benytter vi cookies?

De cookies, der benyttes på www.c-web.dk, og hvorfor vi benytter cookies, forklares nedenfor. Nogle cookies leveres af os og andre af tredjeparter. Vi samarbejder med og bruger cookies fra følgende tredjeparter: Facebook, Linkedin, Google.

Vi benytter følgende cookies

Strengt nødvendige cookies
Disse typer cookies er nødvendige for at gøre det muligt for dig at navigere rundt på vores webside og benytte sidens funktioner, f.eks. for at få adgang til sikre områder på websiden. Uden tilstedeværelsen af disse cookies ville de serviceydelser, som du har anmodet om, ikke være mulige.

Ydeevne-cookies
Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan de besøgende benytter vores webside, f.eks. hvilke sider de besøgende oftest besøger, og om de besøgende får fejlmeddelelser fra websiden. Disse typer cookies indsamler ingen oplysninger, der identificerer den besøgende. Alle de typer oplysninger, disse cookies indsamler, akkumuleres og er derfor anonyme. De bruges udelukkende til at forbedre den måde, vores hjemmeside fungerer på.

Funktionalitets-cookies
Disse cookies gør det muligt for websiden at huske de valg, du har foretaget (f.eks. dit brugernavn, sprog eller det område, du befinder dig i), og giver dig forbedrede og mere personlige funktioner. Disse typer cookies benyttes også til at huske de ændringer, du måtte have foretaget af tekststørrelse, skrifttyper og de andre dele af websiden, som du kan tilpasse. Herudover benyttes de til at levere de serviceydelser, du har anmodet om. De oplysninger, som disse cookies indsamler, kan være anonymiseret, og disse cookies sporer ikke din browsing-aktivitet på andre websider.

Cookies til målretning og deling
Disse typer cookies giver dig en tilpasset browsing-oplevelse ved at levere interessebaserede serviceydelser både på denne webside og også på andre websider. Herudover benyttes de til at reducere det antal gange, du får vist en reklame, samt hjælper med at måle effektiviteten af reklamekampagnen. Disse cookies linker kan også linke til sociale netværk som f.eks. Facebook eller Linkedin og os information om dit besøg, så vi kan præsentere dig for reklamer, der kan have din interesse.

Håndtering af dine cookieindstillinger

De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan på baggrund af dine indstillinger ændre dine browserindstillinger for at undgå, at du modtager cookies, eller for at få besked, hver gang du modtager en cookie. Du kan få mere at vide om cookies ved at besøge www.allaboutcookies.org, som indeholder ekstra og nyttige oplysninger om cookies, og hvordan du blokerer cookies vha. forskellige browsere. Bemærk, at når du blokerer eller sletter cookies, der benyttes på vores webside, kan du ikke få det fulde udbytte af vores webside.

Ændr eller tilbagetræk dit samtykke

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside eller på følgende link.Vi arbejder løbende på at udvikle bedre metoder til administration af dine cookie-indstillinger. Efterhånden som ny teknologi og løsninger udvikles, opdateres denne politik for cookies for at afspejle den teknologiske udvikling samt værktøjerne til administration af indstillinger.

Læs mere i vores Privatlivspolitik

Bemærk, at vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger indeholder flere oplysninger om, hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os, selvom det ikke er alle oplysninger, der indsamles af vores cookies, som kan identificere dig.

C-WEBs privatlivspolitik

Vi anvender denne type data om kunden

Vi anvender de persondata, som kunden giver os, for at vi kan løse den aftalte opgave. Det inkluderer også de data, som kunden selv tilfører vores systemer, i det omfang kunden giver os adgang til dem. Det drejer sig f.eks. om følgende oplysninger:

  • Mailadresse
  • Telefonnumre
  • Adresse
  • CPR-nummer

Vi sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige

Vi sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var årsagen til registreringen. Det vil f.eks. være efter endt kundeforhold.

Videregivelse og overladelse af persondata

Vi videregiver og overlader persondata til samarbejdspartnere og andre aktører, hvis det er nødvendigt for at opfylde aftalen, som vi har indgået med kunden. Vi vælger at benytte databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, backup, sikkerhed og opbevaring. Når der anvendes databehandlere, sker det kun ud fra specifikke formål, og det er stadig vores ansvar, at kundens oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi videregiver ikke persondata til formål, som ikke følger af aftalen – f.eks. videregivelse til andre og til brug for deres markedsføring.

Kunden har ret til at få adgang til sine persondata

Kunden har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om vedkommende, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Kunden kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer persondata, og hvem, der modtager data om kunden. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. Kunden kan gøre brug af rettigheder ved at henvende sig til os.

Kunden har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet

Hvis kunden mener, at de persondata, vi behandler om kunden, er unøjagtige eller urigtige, kan kunden naturligvis henvende sig til os og få dem rettet. I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette persondata. Det gælder fx, hvis kunden trækker sit samtykke tilbage. Hvis kunden mener, at data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan kunden bede om at få dem slettet. Kunden kan også kontakte os, hvis kunden mener, at persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Kunden har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af persondata

Kunden har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af persondata. Kunden kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af data til markedsføringsformål. Hvis kundens indsigelse er berettiget, stopper vi med behandlingen og sletter kundens data, medmindre vi forpligtet efter lovgivningen til at opbevare dem.

Hvis kunden ønsker at bruge sin ret til dataportabilitet, vil kunden modtage persondata fra os i et almindeligt anvendt format. Kunden har ret til at modtage de persondata, kunden har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om kunden hos andre aktører på baggrund af kundens samtykke.

Generelt om kundens brug af sine rettigheder

Hvis kunden ønsker at få adgang til data, få dem rettet eller slettet, eller at gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi, om det er muligt, og giver kunden svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter, vi har modtaget henvendelse.

Ret til at klage til Datatilsynet

Kunden har ret til at klage til Datatilsynet, hvis kunden mener, Detaljen Denmark ApS’ behandling af personoplysninger ikke lever op til lovgivningens krav.

C-WEB, November 2022