En ordentlig “KS” kan spare dig for mange penge

Vi ved godt, at kvalitetssikring nogle gange kan føles utroligt tungt og ligegyldigt. Det er det bare ikke. Derfor har vi lavet et system, der er hurtigt og nemt at bruge, så alle kan være med.

I C-WEB får du hurtigt lavet den fulde KS, så du ikke skal sidde og efterbehandle dine data, når du er tilbage på kontoret.

Samtidig med at du bliver mere effektiv, har du med C-WEB også sikret din aflevering, så du slipper for konflikter i den travle afleveringsfase.

C-WEB.DK - Digital Kvalitetssikring App

Lynhurtig
C-WEB App

Med C-WEB’s lynhurtige App, har du klaret din kvalitetssikring på et splitsekund, direkte på pladsen, efter endt arbejde.

C-WEB.DK - En sikker leverandør

EN SIKKER LEVERANDØR

Når du benytter C-WEB er du garanteret, at dine data er placeret sikkert. Vi opbevarer alle dine data indenfor EU, på to forskellige adresser. Dermed er du altid sikret, at dine data er beskyttet, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

C-WEB.DK - Kærlighed til byggefaget

KÆRLIGHED TIL FAGET

Vi er fan af byggeriet. Hvad enten det er en simpel renoveringsopgave eller et kæmpe nybyggeri. Vi er stolte af at være leverandør til et fag, der er præget af professionalisme, nytænkning og kompetence.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os.
Så ser vi på, hvordan vi, på bedst mulig måde, kan hjælpe dig.

Hos os støder du ikke hovedet mod muren – vi er til for dig og dit byggeri.

Ring på telefon: (+45) 41 10 20 41

C-WEB.DK - Kontakt os