Kvalitetssikring App

Kvalitetssikring App - I C-WEB App får du hurtigt lavet den fulde KS, så du ikke skal sidde og efterbehandle dine data, når du er tilbage på kontoret. Markedets mest brugervenlige app til kvalitetssikring af byggerier. Kontakt os - Har du spørgsmål til brugen af systemet, udvidelses-muligheder eller bare brug for generel rådgivning. Ring: +45 41 10 20 41 - så får du kontakt. C-WEB er et digitalt projektstyrings & kommunikations-værktøj - Kvalitetssikring, Fejl & mangel -gennemgang, Tekniske forespøgsler, Tilsyn, Egenkontrol & Commissioning Vi har siden 2003 arbejdet for og med byggeriets største aktører i Norden. Det har givet os den erfaring, forståelse og viden, der skulle til at udvikle det, i vores øjne, bedste byggestyringsværktøj på markedet. Brugervenlighed, effektivitet og overblik er tre af nøgleordene i C-WEB. Det skal være hurtigt og nemt at arbejde i. Det skal skabe værdi for alle. Fra håndværker til bygherre. C-WEB App, Digital Kvalitetssikring, Kvalitetssikring App

Kvalitetssikrings App - C-WEB.DK - Digital Byggestyring

Digital Kvalitetssikring App

Kvalitetssikringsapp

C-WEB.DK - Digital Egenkontrol
C-WEB.DK - Digital Kontrol App
Kvalitetssikring App, Digital, kvalitetssikringsapp, app, ks, tekniske forespørgsler, tilsyn, egenkontrol, commissioning, proceskontrol, modtagekontrol, slutkontrol, digital registrering, fotodokumentation Kvalitetssikring App, C-WEB App, Digital Kvalitetssikring Byggestyring Aflevering & Drift C-WEB Modulopbygning Referencer Hjem Kontakt Om C-WEB

Fejl & mangel -gennemgang

C-WEB er et digitalt projektstyrings & kommunikations-værktøj - Kvalitetssikring, Fejl & mangel -gennemgang, Tekniske forespøgsler, Tilsyn, Egenkontrol & Commissioning Vi har siden 2003 arbejdet for og med byggeriets største aktører i Norden. Det har givet os den erfaring, forståelse og viden, der skulle til at udvikle det, i vores øjne, bedste byggestyringsværktøj på markedet. Brugervenlighed, effektivitet og overblik er tre af nøgleordene i C-WEB. Det skal være hurtigt og nemt at arbejde i. Det skal skabe værdi for alle. Fra håndværker til bygherre.

C-WEB er et digitalt projektstyrings & kommunikations-værktøj

C-WEB App C-WEB er et digitalt projektstyrings & kommunikations-værktøj - Kvalitetssikring, Fejl & mangel -gennemgang, Tekniske forespøgsler, Tilsyn, Egenkontrol & Commissioning Vi har siden 2003 arbejdet for og med byggeriets største aktører i Norden. Det har givet os den erfaring, forståelse og viden, der skulle til at udvikle det, i vores øjne, bedste byggestyringsværktøj på markedet. Brugervenlighed, effektivitet og overblik er tre af nøgleordene i C-WEB. Det skal være hurtigt og nemt at arbejde i. Det skal skabe værdi for alle. Fra håndværker til bygherre.

Digital

Digital kvalitetssikring C-WEB er et digitalt projektstyrings & kommunikations-værktøj - Kvalitetssikring, Fejl & mangel -gennemgang, Tekniske forespøgsler, Tilsyn, Egenkontrol & Commissioning Vi har siden 2003 arbejdet for og med byggeriets største aktører i Norden. Det har givet os den erfaring, forståelse og viden, der skulle til at udvikle det, i vores øjne, bedste byggestyringsværktøj på markedet. Brugervenlighed, effektivitet og overblik er tre af nøgleordene i C-WEB. Det skal være hurtigt og nemt at arbejde i. Det skal skabe værdi for alle. Fra håndværker til bygherre.

App

Kvalitetssikring App C-WEB er et digitalt projektstyrings & kommunikations-værktøj - Kvalitetssikring, Fejl & mangel -gennemgang, Tekniske forespøgsler, Tilsyn, Egenkontrol & Commissioning Vi har siden 2003 arbejdet for og med byggeriets største aktører i Norden. Det har givet os den erfaring, forståelse og viden, der skulle til at udvikle det, i vores øjne, bedste byggestyringsværktøj på markedet. Brugervenlighed, effektivitet og overblik er tre af nøgleordene i C-WEB. Det skal være hurtigt og nemt at arbejde i. Det skal skabe værdi for alle. Fra håndværker til bygherre. C-WEB Modulerne, brugervenlige, overskuelige og hurtige

C-WEB.DK - Kvalitetssikring App

C-WEB.DK - Digital Byggestyring

C-WEB.DK - C-WEB App

C-WEB.DK - Digital Kvalitetssikring

C-WEB.DK - Kvalitetssikring App
C-WEB.DK - Digital Kontrol App
C-WEB.DK - Digital Byggestyring - KS, Aflevering & Drift C-WEB.DK - Digital Byggestyring - en del af Detaljen Denmark ApS Kvalitetssikring App - I C-WEB App får du hurtigt lavet den fulde KS, så du ikke skal sidde og efterbehandle dine data, når du er tilbage på kontoret. C-WEB App, Digital Kvalitetssikring, Kvalitetssikring App C-WEB App, Digital Kvalitetssikring, Kvalitetssikring App, kvalitetssikring, kvalitetssikringsapp, app, ks, tekniske forespørgsler, tilsyn, egenkontrol, commissioning, proceskontrol, modtagekontrol, slutkontrol, digital registrering, fotodokumentation IOS, iPhone, Android, PC, MAC, Linux, Browser

En ordentlig “KS” kan spare dig for mange penge

Vi ved godt, at kvalitetssikring nogle gange kan føles utroligt tungt og ligegyldigt. Det er det bare ikke. Derfor har vi lavet et system, der er hurtigt og nemt at bruge, så alle kan være med.

I C-WEB får du hurtigt lavet den fulde KS, så du ikke skal sidde og efterbehandle dine data, når du er tilbage på kontoret.

Samtidig med at du bliver mere effektiv, har du med C-WEB også sikret din aflevering, så du slipper for konflikter i den travle afleveringsfase.

C-WEB.DK - Digital Kvalitetssikring App

Lynhurtig
C-WEB App

Med C-WEB’s lynhurtige App, har du klaret din kvalitetssikring på et splitsekund, direkte på pladsen, efter endt arbejde.

C-WEB.DK - En sikker leverandør

EN SIKKER LEVERANDØR

Når du benytter C-WEB er du garanteret, at dine data er placeret sikkert. Vi opbevarer alle dine data indenfor EU, på to forskellige adresser. Dermed er du altid sikret, at dine data er beskyttet, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

C-WEB.DK - Kærlighed til byggefaget

KÆRLIGHED TIL FAGET

Vi er fan af byggeriet. Hvad enten det er en simpel renoveringsopgave eller et kæmpe nybyggeri. Vi er stolte af at være leverandør til et fag, der er præget af professionalisme, nytænkning og kompetence.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os.
Så ser vi på, hvordan vi, på bedst mulig måde, kan hjælpe dig.

Hos os støder du ikke hovedet mod muren – vi er til for dig og dit byggeri.

Ring på telefon: (+45) 41 10 20 41

C-WEB.DK - Kontakt os