Boligkontoret Danmark

C-WEB indgår 4-årig rammeaftale med Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark administrerer godt 31.000 boliger. Ved nyopførsler og renoveringer af boligerne har de behov for at håndtere de mange registreringer, såsom forregistreringer, mangelregistreringer og projektgranskninger. Derfor udarbejdede rådgivere fra ingeniørfirmaet Niras i efteråret 2019 et udbud for Boligkontoret Danmark. I den fireårige rammeaftales periode forventer Boligkontoret Danmark at have over 100 projekter.

Fem aktører bød ind på opgaven. I udbuddet lagde man vægt på Funktionalitet (30%) og Brugervenlighed (30%) og Pris (40%). Efter test og gennemgange af kravsspecifikationer og hands-on test af systemerne faldt valget på C-WEB i samarbejde med en anden udbyder. Baggrunden for dette var, at vi leverede op til funktionalitet og kvalitet og har høj brugervenlighed til en attraktiv pris.

Efter afprøvning af systemet vurderede testpanelet, at C-WEBs løsning var den mest attraktive på grund af høj brugervenlighed og den brede palette af funktionaliteter.

Bred platform med høj brugervenlighed til en attraktiv pris

Boligkontoret Danmark repræsenterer en lang række boligselskaber, så det var afgørende at finde et system, som gav størst mulig værdi for disse selskaber. Derfor var det vigtigt at vælge et system med en bred platform, der kunne varetage hele byggeprocessen rundt:

 

”Vi har valgt C-WEB platformen på baggrund af den høje score i brugervenlighed,
da vi vurderer, at vores rådgivere og slutbrugere vil få stor gavn af det.”

Torben Hangaard, Byggechef

Kontakt os:

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en bred platform med mange funktionaliteter og høj brugervenlighed. Med C-WEB kan du nemt og hurtigt lave din egenkontrol direkte på pladsen via C-WEB appen, og data bliver automatisk gemt. Vi sikrer altid en løsning, der passer til netop dine behov. Kontakt vores dygtige konsulenter og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring (+45) 41 10 20 41

Om Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark er en nonprofit boligadministration, der administrerer godt 31.000 boliger for en lang række boligselskaber samt ældre-/plejeboliger i mange kommuner landet over. Læs mere på deres hjemmeside.