Bjørn Svendsen A/S

Udfordring
I Bjørn Svendsen havde man et ønske om at arbejde mere digitalt. Hvordan kunne man effektivisere arbejdsgangene på byggepladsen samt sikre dokumentation? Med over 90 medarbejdere, ønskede Bjørn Svendsen et system som var nemt at bruge, så alle i firmaet nemt kunne bruge det og få gavn af det. Valget faldt på C-WEB. I samarbejde med C-WEB fik Bjørn Svendsen skræddersyet netop den løsning, der passede til dem og deres behov.

Løsningen
Bjørn Svendsen bruger C-WEB på alle deres byggeprojekter til kommunikation, koordinering og dokumentation af deres arbejde. Med C-WEB digitaliserer Bjørn Svendsen nemt deres arbejde samtidig med udførelsen, hvilket giver dem et fuldstændigt overblik over deres byggesag hele tiden og en komplet dokumentation af arbejdet.

 ”Efter at have afsøgt markedet gennem lang tid faldt valget på C-WEB – det er en helt fantastisk oplevelse.” (Simon Vig, Produktionschef)

Brugervenlig og nem implementering

Brugervenligt og visuelt

C-WEBs høje brugervenlighed gør det nemt for håndværkerne at indberette fra byggepladsen direkte på mobilen, alt imens produktionschefen eller projektlederen i realtid kan følge med i projektets udvikling og svare på evt. forespørgsler fra håndværkerne. Indbyggede funktioner som billede og placering giver et visuelt overblik over opgaven, hvilket gør at produktionschefen eller projektlederen hurtigere kan tage stilling til den pågældende forespørgsel og holde fremdrift.

”Med C-WEB får vi hurtigt stillet spørgsmålet, og vi kan se på billederne hvad det drejer sig om. Hvad det er, der egentlig bliver spurgt om. Så vi får rimelig hurtigt svar på det hele” (Simon Vig, Produktionschef)

Udover at give overblik og sikre fremdrift i projekterne, bliver alt om projektets forløb systematisk dokumenteret. Når projektet er færdigt, overdrager Bjørn Svendsen uden besvær, den komplette dokumentation af deres arbejde.

Læs mere om byggestyring med C-WEB her

Vellykket implementering, Ubegrænset antal brugere

C-WEBs høje brugervenlighed har ligeledes spillet en stor rolle i forbindelse med implementeringen af systemet i Bjørn Svendsen. Det er lykkedes Bjørn Svendsen at få implementeret C-WEB i hele virksomheden. En af de afgørende faktorer for dette har ifølge produktionschef Simon Vig, været C-WEBs intuitive design, som har gjort det nemt for medarbejderne at lære og bruge systemet.

”Det er meget nemt at bruge, for vores folk i marken. Vi vil klart anbefale C-WEB til alle.” (Simon Vig, Produktionschef)

At C-WEB giver ubegrænset antal brugere, gør at Bjørn Svendsen nemt kan koble underentreprenører eller andre interessenter på systemet. Det har resulteret i færre misforståelser og kommunikationsfejl, da alt foregår digitalt og dermed er dokumenteret. Det har Bjørn Svendsen haft stor succes med og har derfor fremover indskrevet brugen af C-WEB, som et krav i deres hovedentreprise kontrakter.


Kontakt os
Vi ved, hvor vanskeligt det kan være at få dannet sig det fuldstændige overblik over sin byggesag. Med c-web ved du præcis, hvordan dit projekt udvikler sig, og når det er færdigt, har du en komplet dokumentation. Vi sikrer altid en løsning, der passer til netop dine behov. Kontakt vores dygtige konsulenter og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefonnummer.: (+45) 41 10 20 41

Om Bjørn Svendsen A/S:
Bjørn Svendsen A/S er et tømrerfirma, som har 40 års erfaring i branchen og udfører større total- og hovedentrepriser. Firmaet beskæftiger ca. 90 medarbejdere; tømrer, snedker, maskin-/møbelsnedkere, konstruktører og ingeniører. De udfører blandt andet både serviceopgaver, samt større totalt- og hovedentrepriser. www.bsas.dk