Altan.dk A/S

Udfordring
Altan.dk havde et ønske om at forbedre deres dokumentationsproces, så den blev ensartet og standardiseret. De søgte et system med høj brugervenlighed, så deres montører nemt kunne bruge det ude på pladsen. Efter at have testet flere systemer på markedet, faldt valget på C-WEB. I samarbejde med C-WEB fik Altan.dk skræddersyet en løsning, der passede til dem og deres behov.

Løsning
Altan.dk bruger C-WEB på alle deres projekter til at dokumentere deres arbejde. Alle montører bliver oplært i C-WEB og udarbejder deres kontrolrapporter i systemet. Modulet har de selv skræddersyet med de features, de ønsker i deres kontrolplaner. Med C-WEB kan montørerne hurtigt og nemt kvalitetssikre deres arbejde direkte ude på pladsen. Det giver dem systematisk og ensrettet dokumentation, der resulterer i færre fejl og misforståelser. Når de er færdige, står de med en komplet dokumentation, som de nemt kan overdrage til bygherre/kunden.

”Et professionelt og målrettet værktøj med høj brugervenlighed til vores montører. Vi vil til enhver tid anbefale C-WEB til alle vores kolleger.” (Mads Christensen, Produktionschef)

Nem og fyldestgørende dokumentation

Nem dokumentation med få klik

Dokumentation har aldrig været nemmere for Altan.dk. Med C-WEB kan montørerne nemt foretage al dokumentation direkte ude på pladsen. Montørerne åbner C-WEB appen, og med få klik har de klaret modtage-, proces- eller slutkontrol. Når de skal registrere en kontrol i C-WEB, er der et antal punkter, som skal udfyldes for at fuldføre dokumentationen. Et af punkterne er tvungen fotodokumentation, som betyder, at montørerne skal uploade et billede, før de kan afslutte kontrollen. Dette gør, at alle nødvendige detaljer er med, og at Altan.dk får en fyldestgørende dokumentation af kontrollen hver gang. Udover at sikre fyldestgørende dokumentation af hver kontrol, kan de ved aflevering videregive et ensartet kontrolarkiv til bygherre.

”C-WEB er utrolig enkelt at bruge og giver et super overblik. Det er intuitivt og let at lære at bruge C-WEB.” (Mads Christensen, Produktionschef)

Eksempler på tvungen fotodokumentation fra Altan.dks egenkontrol
Læs mere om kontrolmodulet her

Skabelonarkiv

I C-WEB har Altan.dk oprettet deres standard kontrolplaner i et skabelonarkiv, hvilket betyder, at de nemt kan overføre dem til alle sager, så det ikke skal sættes op, hver gang de starter et nyt projekt.

”Med C-WEB har vi fået strømlinet kvalitetssikring på tværs af hele organisationen.”
(Mads Christensen, Produktionschef)

Med implementeringen af C-WEB standardiserer Altan.dk deres kvalitetssikring, og sikrer at de på alle projekter kan overdrage en komplet ensartet dokumentation.

”Vi kan vise udadtil, at vi har styr på vores processer, og vi kan dokumentere på en ensartet måde” (Mads Christensen, Produktionschef)


Kontakt os
Vi ved, hvor vigtigt det er at lave kvalitetssikring og dokumentation. Med C-WEB kan du nemt og hurtigt lave din egenkontrol direkte på pladsen via C-WEB Appen, og data bliver automatisk gemt. Vi sikrer altid en løsning, der passer til netop dine behov. Kontakt vores dygtige konsulenter og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefonnummer.: (+45) 41 10 20 41

Om Altan.dk
Altan.dk er Danmarks største leverandører af altaner. De håndterer altanprojekter fra A-Z. og etablerer årligt over 2500 altaner på eksisterende etageejendomme. Udover altaner, indbygger de også elevatorer i ældre etageejendomme. www.altan.dk