IKANO Bolig A/S

Udfordring

En af grundværdierne hos vores kunde, IKANO Bolig, er, at de skal være gode til at samarbejde. Derfor lytter de til deres beboere og samarbejdspartnere, så de kan danne langtidsholdbare relationer. Men med mange ejendomme, mange boliger og endnu flere beboere er det svært at opretholde dette uden et godt system. Derfor var det netop dét, deres udfordring bestod i: at systematisere og effektivisere kommunikationsformen ved indmelding af fejl og mangler fra beboerne.

IKANO Bolig søgte en god proces for dette, men havde samtidigt et ønske om, at de kunne integrere beboernes indmeldinger i et uddelegerings- og opgaveværktøj. Et alt-i-ét-værktøj som skulle være let at gå til.

”Vi faldt over C-WEB fordi de har en funktion i deres system, hvor beboerne selv kan gå ind og angive deres fejl og mangler ved indflytning”

Lovisa Elgeborn, Garanti- og servicemedarbejder

Løsningen: IKANO Bolig har givet deres beboere en stemme.

Til håndtering af beboere anvender Ikano Bolig C-WEB Beboerlogin. Her kan beboerne ganske simpelt selv indrapportere reklamationer og fejl. Det har skabt en fast ramme for kommunikationen mellem bygherre og beboerne, og det gør driften ukompliceret.

Beboerne har således adgang til denne del af byggestyringsværktøjet, og IKANO Bolig har helt automatisk al information samlet et sted. Det samme gør sig gældende ved 1 og 5 års gennemgangen.

Og ikke nok med det, så skaber C-WEB en ensartet dokumentation, som det er nemt at afkode, handle på og omdanne til opgaver. Og det giver et godt samarbejde mellem bygherre, entreprenører og håndværkere tilknyttet til ejendommen.

Med C-WEB Beboerlogin har IKANO Bolig gjort beboerhåndtering til en af deres helt store styrker i deres projekter.

”Ved hjælp af C-WEB systemet har vi fået en platform, hvor vi kan kigge på konkrete sager, løse problemer og tale i øjenhøjde med vores beboere”

Lovisa Elgeborn, Garanti- og servicemedarbejder

Om IKANO Bolig A/S:

Ikano Boligs byggeprojekter består af mere end mursten og mørtel. Med ønsket om at være mere end blot en udvikler af ejendomsprojekter, forsøger de at finde på nye måder at forbedre ikke bare de boliger, de tilbyder, men også omgivelserne. Fokus er at skabe fællesskaber, hvor mennesker mødes, hilser på hinanden og passer på hinanden. Ikano Boligs historie starter i 2017 i Danmark og er en del af Ikano Gruppen, som er startet af IKEAs grundlægger.

Læs mere på www.ikanobolig.dk.