Scandinavian Property Development

Udfordring

SPD var allerede erfarne brugere i C-WEB, men drev deres filarkiv fra deres egne individuelle computere. De manglede et smart arkiv og en fildelingsplatform som ikke blot var mere sikker, men også mere intelligent, således at filer ikke forsvandt, blev overskrevet eller der opstod tvivl om hvilken filversion, der var den nyeste eller den aktuelle. Samtidigt skulle løsningen integreres i de eksisterende værktøjer, så overgangen fra idé- og projekteringsfasen til byggefase og aflevering oplevedes glidende og elegant. Det skulle være let for alle parter at tilgå og dele specifikke billeder, filer og diverse dokumenter, samt hurtigt og enkelt få et godt overblik.

“C-WEB Projekt gør det let og overskueligt for os at gemme og dele filer samt dokumentere historik gennem hele byggeprojektet”

Martin Due, Partner i Scandinavian Property Development

Løsningen: De manglede en fildelingsplatform, men fik meget mere end det

Med C-WEB Projekt fik SPD en løsning, der allerede var fuldt integreret i C-WEB. SPD undgår dobbeltarbejde og ekstra arbejdsgange da alle filer, opgaver, dokumenter mm. automatisk synkroniseres med deres eksisterende C-WEB modulpakke. De har direkte adgang til C-WEB Projekt fra C-WEB appen og behøver således kun at have ét værktøj ved hånden – det gør projektstyring enkelt og effektivt.

Funktioner som versionsstyring og versionshistorik, skaber en sikkerhed, når der opstår tvivl om en aftale på byggepladsen og gør projektstyring langt mere transparent. Alt lagres systematisk i C-WEB Projekt og der er ingen tvivl om, hvad der er aktuelt eller fortid. SPD kan bladre mellem de nyeste versioner af dokumenter og alle tidligere versioner.

Med C-WEB Projekt sikrer SPD, at alle på byggepladsen orienterer sig mod de samme dokumenter, når opgaver skal udføres.

”Vi brugte C-WEB i forbindelse med afleverings- og mangelprocesser og var meget tilfredse. Så da de tilføjede deres Projekt-modul, var vi ikke i tvivl om, at det var det korrekte valg”

Martin Due, Partner

Vi er stolte over, at C-WEB Projekt danner en sikker og intelligent ramme for Scandinavian Property Development’s byggeprojekter.

”Vi kan altid få hjælp og vejledning hos C-WEB.
Supporten fungerer rigtigt godt og effektivt”

Martin Due, Partner

Om SPD A/S:

Scandinavian Property Development A/S er et specialiseret ejendomsselskab med bred erfaring inden for udvikling, administration og investering i ejendomme. Ved at kombinere deres omfattende erfaring fra ejendomsbranchen samt lokalkendskab i de områder de arbejder i, søger de at skabe værdi for deres kunder og andre interessenter. Ambitionen er at være en kreativ og stabil partner fokuseret på at levere ejendomme og services gnidningsløst – til tiden.

Læs mere på www.spd.dk