ARPE & KJELDSHOLM A/S

Udfordring

Med mange små og store byggesager, underentreprenører, medarbejdere mv. var det en udfordring at finde et system, som var let at gå til og kunne benyttes af alle. ARPE & KJELDSHOLM søgte et byggestyringsværktøj, som ud over kvalitetssikring og dokumentation, skulle sikre effektive arbejdsgange og overblik.

”C-WEB er meget enkelt at gå til og kan bruges af alle”

Emil Bruun Wilhelmsen, Byggeleder

Løsningen

Med C-WEB fik ARPE & KJELDSHOLM et alt-i-et-værktøj, der kunne samle filer, dokumenter og kommunikation, samt delegere opgaver, kvalitetssikre og afslutte processer. C-WEBs høje brugervenlighed gør det nemt for håndværkerne at indberette fra byggepladsen direkte på mobilen, alt imens produktionschefen eller byggelederen i realtid kan følge med i projektets udvikling og svare på evt. forespørgsler fra håndværkerne. Indbyggede funktioner som billede og placering giver et visuelt overblik over opgaver, som gør at man hurtigere kan tage stilling til den pågældende forespørgsel og holde fremdrift. Og så kan man i øvrigt også arbejde videre, selvom netdækningen skulle være dårlig – C-WEB virker nemlig også offline.

Udover at give overblik og sikre fremdrift i projekterne, bliver alt om projektets forløb systematisk dokumenteret. Når projektet er færdigt, overdrager ARPE & KJELDSHOLM, den komplette dokumentation af deres arbejde – uden besvær.

”C-WEB fremmer driften på byggepladsen uendeligt meget”

Emil Bruun Wilhelmsen, Byggeleder

Om ARPE & KJELDSHOLM A/S:

ARPE & KJELDSHOLM tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver. Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen. ARPE & KJELDSHOLM A/S blev stiftet af Allan Arpe og Tim Kjeldsholm i 2003.
Læs mere på www.arpekjeldsholm.dk